Dans mee tijdens World Dance Movement Amsterdam

Dansevenement World Dance Movement in AmsterdamIn augustus wordt het jaarlijkse internationale evenement World Dance Movement in Amsterdam gehouden. Tijdens dit evenement geven bekende internationale dansdocenten danslessen, die geschikt zijn voor intermediate, advanced en professionele dansers. De lessen kunnen gevolgd worden bij de Chassé Dance Studios.

De stijlen die worden aangeboden zijn: Acrobatics, Ballet, Complexions Contemporary Technique, Contemporary, Fusion Jazz, Hip Hop, Jazz, Lyrical en Modern Jazz.

Programma World Dance Movement

Het programma van het World Dance Movement bestaat uit twee periodes van een week. Aan het eind van elke week wordt een eindpresentatie gegeven waarin de studenten de aangeleerde choreografie opvoeren. Ook maken alle deelnemende dansers kans op een studiebeurs ter waarde van $10.000 voor een bachelor bij het AMDA – College & Conservatory of the Performing Arts.

Het World Dance Movement begint op zaterdag 2 augustus en duurt in totaal twee weken. Om je in te schrijven moet je 18 jaar of ouder zijn. Als je onder de 21 jaar bent, heb je een begeleider nodig. Voor meer informatie over de inschrijvingen ga je naar de website van World Dance Movement

Tezoro Productions

De initiatiefnemer van het World Dance Movement is het dansproductiehuis Tezoro Productions, een internationale dansproductiecorporatie die over de hele wereld dansevenementen en -workshops organiseert. Met het World Dance Movement wil Tezoro Productions culturen verenigen door middel van dans.