Dans mee met het Internationaal Danstheater

Internationaal Danstheater is op zoek naar figuranten. Meld je nu aan!Altijd al mee willen dansen met een professioneel dansgezelschap? Dan is dit je kans! Om de betrokkenheid van het publiek te vergroten, is het Internationaal Danstheater deze winter op zoek naar figuranten voor hun nieuwe voorstelling SILK van choreograaf Jan Linkens.

Voor minimaal vijftien voorstellingen zullen bezoekers het overige publiek vooraf in de foyer van het theater verwelkomen met Tai Chi. SILK, gebaseerd op twee legendes uit het Verre Oosten die een tocht via de Zijderoute afleggen, gaat op 21 november in première in schouwburg Velsen en zal tot eind maart te zien zijn in vele theaters in Nederland.

Geen danservaring vereist

Om mee te doen met het Tai Chi-gedeelte van de voorstelling is geen danservaring vereist, dus iedereen kan mee doen! Wel wordt verwacht dat je een uur eerder naar het theater komt zodat de balletmeester en dansers je de combinatie aan kunnen leren. Als beloning ontvang je een kortingskaart voor de voorstelling SILK.

Meld je nu aan!

Geïnteresseerd? Meld je dan nu aan! De eerste voorstellingen vinden plaats in Schouwburg Almere, Schouwburg Velsen, Theater het Park in Hoorn en Theater de Vest in Alkmaar. Kijk hier voor de volledige lijst van deelnemende theaters.

Meer inspiratie