Dans mee in De Notenkraker van DeDDDD

Doe nu auditie voor de dansvoorstelling De Notenkraker van DeDDDD.De Dutch Don’t Dance Division (DeDDDD) is op zoek naar professionals en amateurs om mee te dansen in de tweede editie van de dansvoorstelling De Notenkraker in het Lucent Danstheater in Den Haag. Ben jij tussen de 5-13 jaar, 14-25 jaar of 18-65 jaar? Meld je dan aan voor één van de auditiedagen.

De Notenkraker is in totaal zes keer te zien te zien van 25 tot en met 28 december 2013 in het Lucent Danstheater. De dansvoorstelling zal ruim 70 dansers en 220 kostuums kennen en wordt gechoreografeerd door Rinus Sprong en Thom Stuart.

Auditiedagen

Wil jij meedoen aan deze voorstelling, of ken je iemand die mee zou willen doen, meld je/hem/haar dan nu aan voor één van de auditiedagen op 15 september, 21 september of 22 september. Zie hieronder voor welke groepen de dagen bestemd zijn:

  • zondag 15 september: kinderen van 5 tot en met 13 jaar
  • zaterdag 21 september: Corps de Ballet voor jongeren van 14 tot en met 25 jaar en Karakters voor volwassenen van 18 tot en met 65 jaar
  • zondag 22 september: Professionals en HBO-Studenten Dans

Aanmelden

Aanmelden kan tot twee dagen voor de betreffende auditiedatum. Klik hier voor het auditieformulier of kijk hier voor meer informatie over De Notenkraker.