Dans Magazine enquête – dansvideo's

Dans Magazine enquête over dansvideo's.Kijk jij wel eens een dansvideo op YouTube? Zou je dat op Dans Magazine ook willen? Deel jouw mening en win een DVD-prijzenpakket met de dansfilms Pina Bausch, Black Swan en Beat The World!

De redactie van Dans Magazine is benieuwd naar jullie wensen en behoeften voor de content van de website. Dit keer zijn we benieuwd naar online dansvideo’s en vooral jullie kijk daar op. Kijk je bijvoorbeeld wel eens een dansfilmpje op YouTube? Dan is jouw mening van grote waarde voor Dans Magazine.

Laat het ons weten in de Dans Magazine enquête van 2014. Dit is een korte vragenlijst waar je ongeveer vijf minuten mee bezig zult zijn. Je antwoorden zijn op basis van volledige anonimiteit en worden niet doorgespeeld aan derden. Met het resultaat trachten wij van Dans Magazine hét startpunt voor iedere dansfan te maken.

Klik hier om deel te nemen aan de enquête. Onder de deelnemers verloten wij een DVD-prijzenpakket bestaande uit de volgende dansfilms: Black Swan, Pina Bausch en Beat The World.