Dance to the People Utrecht zoekt zakelijk leider

Dance to the People is een centrum voor danseducatie en stichting-in-wording in Utrecht. Initiatiefnemer en artistiek leider is danswetenschapper Jacqueline de Kuijper. Om van Dance to the People een succes te maken is zij per direct op zoek naar een zakelijk leider. De vacature sluit 4 september 2015.

Dance to the People is per direct op zoek naar een zakelijk leider. Als zakelijk leider werk je nauw samen met de artistiek leider Jacqueline de Kuijper in het opzetten en leiden van de stichting en de studio. Je schept voorwaarden voor het optimaal realiseren van de artistieke plannen, bewaakt de missie en visie en bent verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering.

Vacature: zakelijk leider

Verantwoordelijkheden: Je focus ligt op het zakelijk en financieel gebied: het opstellen van het bedrijfsplan en begrotingen, fondsenwerving, de boekhouding, en het vinden van een locatie. Je bent verantwoordelijk voor het personeelbeleid en bent plaatsvervangend leidinggevende. (Van de zakelijk leider wordt verwacht dat deze ook andere taken op zich neemt indien nodig.)

Profiel: Je bent creatief, ambitieus, proactief en praktisch ingesteld en hebt affiniteit met dans. Je hebt een relevante opleiding op HBO of WO niveau en uitstekende communicatieve vaardigheden. Werkervaring als zakelijk leider is geen vereiste. Je bent woonachtig in de provincie Utrecht, bij voorkeur in de stad Utrecht.

Geboden: Een uitdagende functie binnen een nieuwe stichting waarin ondernemerschap binnen de danswereld opnieuw wordt uitgevonden. De uren zijn in overleg. Het salaris is afhankelijk van de resultaten uit de fondsenwerving.

Solliciteren: Stuur je motivatiebrief en CV voor 4 september 2015 naar Jacqueline de Kuijper via info@dancetothepeople.nl. Gesprekken zullen plaatsvinden in de week van 7 september. Bel voor meer informatie met Jacqueline de Kuijper (06-81838465).

Dance to the People Utrecht

Dance to the People is een centrum voor danseducatie voor - en door - in Utrecht wonende dansliefhebbers, dansers, choreografen, dansdocenten, danstherapeuten en danswetenschappers. Dance to the People organiseert danslessen, cursussen en community events voor (jong-)volwassenen uit Utrecht en omgeving. In de toekomst beoogt Dance to the People ook bijscholing aan dansdocenten te bieden en interdisciplinair wetenschappelijk onderzoek naar dans te stimuleren.

Ga naar de website van Dance to the People voor meer informatie.

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws en aankomende vacatures van Dance to the People? Like Dance to the People op Facebook