foto van Pixabay.com

Dan Karaty is weer uit het ziekenhuis

De Amerikaanse choreograaf Dan Karaty, die in Nederland vooral bekend is als jurylid in het programma Holland’s Got Talent, heeft twee dagen in het ziekenhuis gelegen. Hij is nu ontslagen, maar heeft nog wel pijn.


Oorzaak

De oorzaak van Karaty’s aandoening is niet bekend, maar hij is heel dankbaar voor het medisch personeel dat hem heeft behandeld. Dan vertelt via zijn management dat hij thuis aan moet sterken.

Geen corona

De manager van Dan, Michael Sanchez, had al eerder bevestigd aan Privé dat de choreograaf geen griepje heeft opgelopen. Hij zou ook geen corona hebben. Wel moest de choreograaf geopereerd worden maar gelukkig is hij buiten levensgevaar.

Holland’s Got Talent

Eerder dit jaar liet Dan weten via zijn Instagram dat hij helaas niet in de jury zal zitten voor het nieuwe seizoen van Holland’s Got Talent door het coronavirus. Hij baalde hier heel erg van. “Soms heb je dingen niet in de hand”, schrijft hij. “De audities van Holland’s Got Talent zitten er net op en helaas kon ik er niet bij zijn, maar man… wat heb ik het geprobeerd!”

Meer inspiratie