Crowdfunding actie

Crowdfundingactie: Een dansfilm over de #metoo beweging

Wil jij bijdragen aan het creëren van een dansfilm over de #metoo beweging? En zo helpen om door middel van de film de boodschap van deze beweging nog verder de verspreiden?

Waar gaat de film over?

Het meemaken van intimidatie, onderdrukt worden en niet jezelf kunnen zijn, maar ook de kracht die het kan geven als er mensen zijn die openlijk hun verhalen delen. Dit zijn hele belangrijke elementen die worden samengevoegd tot een korte, maar krachtige dansfilm. In de film worden verschillende personages gevolgd die een bepaalde fase uitbeelden. Samen vormen zij het gevecht dat slachtoffers van binnen ervaren.

De bekende hashtag #metoo die viral ging in vele landen heeft ertoe geleid dat veel mensen begonnen te praten over het ervaren van seksuele intimidatie, aanranding of seksueel misbruik. Geïnspireerd door de #metoo beweging bundelen choreograaf Martine van Santen, de dansers van Dance in Art en filmmaker Sophie Koster hun krachten. Zij hopen door middel van deze film de boodschap nog verder te kunnen verspreiden.

Productiekosten

Los van de passie en toewijding van de crew, zitten er aan de productie van de film een aantal kosten verbonden. Zo moeten de organisatoren een aantal locaties afhuren, kostuums laten maken, camera/licht apparatuur huren etc. Dit zijn slechts een aantal dingen die nodig zijn om alles uit deze film te halen wat er in zit. Daarvoor hebben zij jouw hulp nodig. Elke bijdrage is welkom! Met jouw steun kunnen zij deze dansfilm waarmaken en de boodschap nog verder verspreiden. Wie weet kan de film, mits deze wordt geselecteerd, ook in première gaan op het Cinedans Film Festival!

Doneren kan op de website van Voordekunst.