Foto Dance to the People

Crowdfunding - Conferentie Dance@Work zoekt kunstliefhebbende donateurs

Donderdag 25 januari 2018 lanceerde de organisatie Dance to the People een crowdfundingsactie voor hun conferentie Dance @ Work. Tijdens dit evenement, straks op 17 mei bij de Social Impact Factory in Utrecht, tonen dansprofessionals wat dans kan betekenen voor managers en hun team. Kantoorpersoneel kent vele uitdagingen op het gebied van fysiek, mentaal en sociaal welzijn. De organisatie gelooft dat dans hiervoor dé oplossing kan zijn. Betuig je steun via een donatie op het platform Voordekunst.

Conferentie Dance @ Work

Dansers Sophie Verdaasdonk en Jacqueline de Kuijper zijn de oprichters van Dance to the People en willen met hun organisatie zoveel mogelijk mensen laten dansen. Doelgroepen die normaal gesproken niet met dans in aanraking komen, zoals managers, laten zij zien wat de meerwaarde van dans in het dagelijkse leven is. Tijdens de conferentie Dance @ Work'staat centraal wat de danswereld het bedrijfsleven te bieden heeft.

Dans is niet alleen goed voor de fysieke fitheid en een gezonde lichaamshouding maar het stimuleert ook de geestelijke gezondheid. Het helpt mensen zelfvertrouwen uit te stralen en helder te communiceren. En wat dacht je van de kracht van beweging bij het vormen van wendbare teams? Op de conferentie Dance @ Work laat Dance to the People met behulp van diverse gastsprekers, workshops van dansprofessionals en een kennismakingsmarkt dans op de kaart zetten als legitieme werkvorm in trainingen en activiteit op de werkvloer.

Steun crowdfundingsactie Dance @ Work

Een startende onderneming beschikt niet altijd over de juiste financiële middelen.  Daarom heeft Dance to the People donaties nodig om de conferentie Dance @ Work te financieren, denk aan de huur van de locatie, catering, aankleding en het faciliteren van de workshops en kennismakingsmarkt. Als getuige van hun dankbaarheid, levert Dance to the People ook tegenprestaties zoals twee vrijkaarten voor de conferentie Dance @ Work en een gratis workshop gegeven door één van Dance to the People’s top dansexperts.

Wees één van Dance to the People’s eerste donateurs en steun hen via Voordekunst.

Geen donateur worden, maar wel naar de conferentie? Tot en met 17 maart kan je early birds tickets kopen voor €55,-. Hierna kosten de tickets €75,-. 

Meer inspiratie