Crosstown zoekt jonge dansers voor nieuwe voorstelling

Voor het dertiende seizoen van Crosstown worden er talentvolle dansers gezocht. Na twee auditiedagen, die op 14 en 21 september plaatsvinden, wordt er met de geselecteerde dansers een voorstelling gemaakt onder leiding van twee professionele choreografen.

De productiegroep van Crosstown 

Het talentontwikkelingsprogramma Crosstown is gevestigd in Korzo, Den Haag.  Elke week worden er lessen gegeven in verschillende stijlen, zoals urban, modern, theater en cross-overs. Het is een intensief trainingsprogramma dat naar een voorstelling toewerkt.

Dit jaar zijn Rutkay Özpinar en Junadry Leocaria aan de beurt om de choreografie van de nieuwe voorstelling te maken. Rutkay is op dit moment onderdeel van het dansgezelschap Conny Janssen Danst. Junadry was te zien in voorstellingen van o.a. Don’t Hit Mama en de damesgroep Femme Lethal.

Dansauditiedagen

Op 14 en 21 september zijn de auditiedagen voor het programma. Als je in de omgeving van Den Haag woont en tussen de 12 en 25 jaar bent, mag je je opgeven voor de audities. Tijdens de auditiedagen volg je workshops in verschillende dansstijlen en werk je aan een solo. De docenten letten op techniek, ervaring en inzet. Verder zijn openheid en beschikbaarheid belangrijk om mee te doen aan het programma. Opgeven kan via deze link.

Meer inspiratie