Conny Janssen Danst zoekt vrijwilligers voor Mirror Mirror

Conny Janssen Danst Dansgezelschap Conny Janssen Danst danst deze zomer de locatievoorstelling Mirror Mirror in de Onderzeebootloods in de Rotterdamse haven. Vanaf 26 juni is deze immense ruimte vier weken lang het decor voor twaalf dansers in een choreografie van Conny Janssen en de orkestleden van Sinfonia Rotterdam. Voor deze dansvoorstellingen is Conny Janssen Danst op zoek naar vrijwilligers!

Mirror Mirror van Conny Janssen Danst

In de industriële sfeer van de voormalige Rotterdamsche Droogdok Maatschappij, tussen architectonische metaalconstructies en met een terras gelegen aan de Maas, treffen dansers, orkest en publiek elkaar. De dansvoorstelling op locatie Mirror Mirror wordt een belevenis in de Rotterdamse haven dankzij een uitgebreid randprogramma. Naast de voorstelling met livemuziek, kun je namelijk kiezen voor onder andere bijzondere boottochten, een diner aan de Maas verzorgd door PICKNICK Rotterdam, ontmoetingen met de makers en een foto-expositie.

Vrijwilligers gezocht in onderzeebootloods

Voor Mirror Mirror is Conny Janssen Danst op zoek naar verschillende vrijwilligers om deze locatievoorstelling tot een succes te maken. Beschikbare vrijwilligersfuncties zijn: kaartjesscanner, bar, restaurant en toiletbeheer. Als tegenprestatie mogen alle vrijwilligers op 25 juni als eerste Mirror Mirror zien! Tevens zijn er voor de try-outs op 26 en 27 juni per vrijwilliger één vrijkaart en één kortingskaart beschikbaar. Je krijgt een Crew T-shirt en een vergoeding van € 10,- per dienst. Op 20 juli is er een eindborrel voor alle vrijwilligers met het artistieke team en kantoor.

Klik hier voor het aanmeldingsformulier!

Sneak Preview Mirror Mirror

Voordat de dansers klaar zijn voor Mirror Mirror in de Onderzeebootloods wordt er heel wat uren gerepeteerd in de studio. Op zondag 18 mei krijgt het publiek tijdens een openbare repetitie een exclusief kijkje in de keuken van Conny Janssen Danst. Graag aanmelden vóór 5 mei 2014.