Conny Janssen Danst te zien op diverse festivals

Conny Janssen Danst te zien op diverse festivalsDeze zomer is Conny Janssen Danst te zien op diverse festivals met de korte voorstelling MEER RUIS/compact.  Het dansgezelschap is te gast bij festival De Parade in Rotterdam, Den Haag en Utrecht én op Lowlands in Biddinghuizen. De bestaande voorstelling MEER RUIS uit 2012 wordt speciaal op maat gemaakt voor de festivals.

In 2012 selecteerde choreografe Conny Janssen voor MEER RUIS dansstudenten van de opleiding Codarts in Rotterdam. Samen met deze studenten maakte Conny Janssen de choreografie. Gericht op hun generatie en de manier waarop zij het leven zien en ervaren is MEER RUIS een energieke en ontroerende voorstelling geworden voor jonge mensen en over jonge mensen. Er is live muziek bij de voorstelling van Ming’s Pretty Heroes, bestaande uit zangeres Ai Ming Oei en producer/toetsenist Frans Verburg.

MEER RUIS/compact is van 27 t/m 30 juni te zien op De Parade in Rotterdam, van 11 t/m 14 juli op De Parade in Den Haag, van 19 t/m 21 juli op De Parade in Utrecht en op 17 augustus op Lowlands in Biddinghuizen. De speeltijden zijn op dit moment nog niet bekend. Hou hiervoor de websites van Conny Janssen Danst, De Parade en Lowlands in de gaten.

Foto: TijsB, verkregen via Flickr.