Conny Janssen Danst presenteert nieuwe winter collectie G-Star

Conny Janssen Danst voor G-star RAW. beeld youtubeG-star RAW presenteerde afgelopen dagen op de internationale modebeurs Bread & Butter Berlin de nieuwe winter collectie 2012 met een performance van het Rotterdamse gezelschap Conny Janssen Danst. De zeven mannelijke en zeven vrouwelijke dansers waren allen gekleed in de kenmerkende raw denim van het modemerk.

Deze bijzondere productie is gebaseerd op de voorstelling ‘Zout’ van Conny Janssen Danst waarin fysieke kracht tegenover theatrale tederheid wordt neergezet door middel van veel ‘popping en locking’. Gitarist Anne Soldaat heeft net als in ‘Zout’ de live muziek verzorgd tijdens deze combinatie van een modeshow en moderne dans.

Bread & Butter is de internationale modebeurs die plaatsvindt van 18 januari tot en met 20 januari. Gedurende deze drie dagen presenteren alle grote modemerken nieuwe collecties in beursstands, modeshows en special events, voor publiek en journalisten. De dansers van Conny Janssen Danst hebben 16 voorstellingen gegeven in G-Star kleding tijdens deze beurs.