Coaches Holland Dance Bootcamp bekend en inschrijving geopend

Coaches Holland Dance Bootcamp bekend en inschrijving geopendDe coaches voor de Holland Dance Bootcamp zijn bekendgemaakt. Holland Dance Bootcamp is een intensief trainingsweekend voor ambitieuze amateurdansers en vindt plaats van 19 tot en met 21 april in het Korzo Theater in Den Haag. Dit jaar zullen Min Hee Bervoets, Rina Bernabela, Koen Brouwers, Roemjana de Haan en Lloyd Marengo de trainingen verzorgen tijdens de bootcamp. Zij zullen er alles aan doen je te helpen je dansvaardigheden te verbeteren.

Coaches

De Belgische choreografe Min Hee Bervoets is vooral bekend van de televisieprogramma’s The Ultimate Dance Battle en So You Think You Can Dance. De 26-jarige Bervoets volgde moderne dans aan de Kunsthumaniora en de lerarenopleiding aan het Koninklijk Conservatorium Antwerpen. In 2010 startte ze haar eigen gezelschap en werd ze benoemd tot ‘Ambassador of Contemporary Dance’ in België.

Rina Bernabela is geboren op Curaçao en is in 1986 naar Nederland gekomen. Zij heeft haar dansopleiding gevolgd in Arnhem en danste hierna in verschillende musical- en theaterproducties. Momenteel is ze als jazzdocent verbonden aan ArtEZ en het Amsterdam Dance Center.

Koen Brouwers en Roemjana de Haan zijn specialist op het gebied van latin en partnerdansen. Inmiddels vormen ze alweer twaalf jaar een succesvol duo. Naast hun wedstrijdcarrière choreograferen Koen en Roemjana voor diverse shows en televisieprogramma’s, zoals Dancing with the Stars, The Ultimate Dance Battle, Yab Yum en ’t Schaep in Mokum.

Lloyd Marengo kwam op jonge leeftijd in aanraking met hiphop en dat heeft hem vanaf toen niet meer losgelaten. Hij treedt op in binnen- en buitenland en danste in verschillende televisieshows, videoclips en theatervoorstellingen. In 2003 richtte hij in Rotterdam het HipHopHuis op en hier geeft hij nog steeds les.

Inschrijven

Inschrijven voor het trainingsweekend is nu mogelijk. Het weekend biedt de kans om feedback te krijgen van gerenommeerde danscoaches en samen met één van de coaches aan een solo te werken. Geef je dus snel op via de website van Holland Dance.

Foto: Haags Uitburo, verkregen via Flickr.