Foto: Quirine Reijman - Pushing the Wheel, Ann van den Broek

Choreografe Ann Van den Broek blikt terug op vijftien jaar Ward/waRd

Ward/waRD bestaat vijftien jaar. Het dansgezelschap van choreografe Ann Van den Broek viert dit met een tournee waarmee ze terugblikt op haar werk van de afgelopen vijftien jaar. Op woensdag 4 november 2015 gaat het feestelijke programma in première in de Rotterdamse Schouwburg. Hier zal ook haar nieuwe choreografie Pushing The Wheel in première gaan.

Ann Van den Broek als curator

Van den Broek treedt zelf op als curator en laat haar werk door de hele schouwburg zien. Een fototentoonstelling, installaties, films, workshops en natuurlijk dansvoorstellingen vormen samen een feestelijk programma. Van den Broek’s choreografie Co(te)lette  gaat in reprise en er worden drie solo’s door en voor Ann van den Broek gedanst tijdens het onderdeel Ann & Guests. Daarnaast wordt de film Lady in Black vertoond. Ook verschillende artistieke partners leveren een bijdrage aan het jubileumprogramma. Zo zal de dansvoorstelling Mum’s the word van Cecilia Moisio te zien zijn en treedt de Vlaamse band Dez Mona op.

Wilt u alle voorstellingen bijwonen? Een passe-partout is te koop voor vijfendertig euro. Meer informatie vindt u op de website van de Rotterdamse Schouwburg.