BoomDox Festival in Rotterdam

BoomDox FestivalOp zondag 22 september 2013 is de derde editie van het BoomDox Festival in de Mini Mall Rotterdam. Het hiphopfestival legt de focus op nieuwe hiphopmuziek. De eerste naam van de line-up is al bekendgemaakt: Mr. Probz. Het definitieve programma wordt binnenkort bekendgemaakt. Naast de bekende artiesten wordt er via een contest ook een nieuwe artiest gekozen.

Mr. Probs

Mr. Probs is een rapper en zanger die onlangs doorbrak bij het publiek met het nummer Waves. De rapper werkte eerder al met bekende artiesten zoals Winne, The Opposites, Kleine Viezerik en Raekwon. Zijn album The Treatment komt binnenkort uit.

Wedstrijd

De nieuwe artiest wordt gekozen via een contest op hiphopinjesmoel.com. Op deze website kunnen artiesten hun track of video insturen en maken hierbij een kans op het podium te komen van het BoomDox Festival. Meer informatie is te vinden op de website.

De kaarten voor het festival worden alleen aan de deur verkocht, er is geen voorverkoop. Meer informatie is te vinden op de Facebook- en Twitterpagina.