Ballerinas

Bloggers gezocht!

Heb jij een passie voor dans den schrijf je daar heel graag over? Wij nodigen je uit om jouw unieke dansverhalen met ons te delen. Of je nu een professionele danser bent, een hobbyist, of gewoon een liefhebber van dans, wij geloven dat jouw verhalen een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan het platform van Dans Magazine.

Verhalen uit de danswereld

Dans Magazine is bedoeld om mensen te inspireren en te informeren over alles wat met dans te maken heeft, van klassieke balletten tot moderne hiphop- en streetdance. We willen verhalen delen over de passie, de creativiteit en de kunst van dans, en tegelijkertijd onze lezers informeren over de geschiedenis, de technieken en de culturele betekenis van deze prachtige kunstvorm.

Als blogger op Dansmagazine.nl tijdschrift krijg je de kans om jouw stem te laten horen en jouw verhalen te delen met een groter publiek. Je kunt jouw eigen ervaringen en inzichten delen, recensies schrijven over dansvoorstellingen en evenementen, of misschien zelfs tips delen over hoe je beter kunt dansen.

Deel je blog

Dus, als je gepassioneerd bent over dans en jouw verhalen wilt delen met de wereld, dan nodigen we je van harte uit om jouw blog van ongeveer 400 woorden met een mooie foto van jezelf in te sturen naar rstuurman@virtumedia.nl. De leukste inzendingen plaatsen we online. We zijn benieuwd!