Bezoek kinder- en familievoorstellingen aan het Spuiplein Den Haag

In April en mei zijn er weer leuke kinder- en familievoorstellingen te zien in het Lucent Danstheater en de Dr Anton Philipszaal. Wordt betoverd door Sneeuwwitje of leer 'kats' spreken bij Minoes.

Sneeuwwitje, de musical (4+)

Op woensdag 22 april vertelt Sneeuwwitje, de musical (4+) het tijdloze verhaal van de mooie prinses, ondersteund door fraaie muziek, een aantrekkelijk decor en uitbundige kostuums. Maud Mulder speelt Sneeuwwitje en de rol van stoere jager zal worden vertolkt door Geert Hoes.

De Liedjesspeeltuin

Verpakt in een  Liedjesspeeltuindecor, neemt Dirk Scheele op woensdag 29 april de kinderen mee in een actief meedoe-liedjes-popconcert voor de allerkleinsten vanaf 2 jaar. De Liedjesspeeltuin is een theaterprogramma rond kinderliedjes, zoals Tandenpoetsen, Lieveheersbeestje, De fruitshake en De boom staat stil.

Minoes

Minoes, naar het populaire kinderboek van Annie M.G. Schmidt, is een vrolijke en muzikale familievoorstelling met prachtige poezenpoppen en leuke liedjes. “Sytske van der Ster speelt”, schrijft het NRC, “Minoes met stijl en humor: ze lebbert ongegeneerd en met veel lawaai een bord leeg. En ook de rest van de zeskoppige cast acteert overtuigend”. Op zondag 10 mei te zien in het Lucent Danstheater.

Meer inspiratie