Dansvloer

Balletvloer voor online danslessen: actie voor dansscholen!

Overal ter wereld proberen dansers in vorm te blijven, ondanks de coronacrisis. Natuurlijk is dat ingewikkeld wanneer je in een krap appartement woont en je de les volgt via het beeldscherm. Gelukkig zijn die oplossingen er én kan je gebruik maken van de ‘Jumping Soft Balletfloor’ van Ron de Groot Theatertextiel en Toneelinrichting.

Blijf sterk!

Zij hebben namelijk een speciale actie voor dansscholen! Juist omdat de scholen zo hard geraakt worden door de coronacrisis en het zo belangrijk is om in deze tijden te blijven dansen. Niet alleen om fysiek en mentaal sterk te blijven, maar ook als uitlaatklep en ter afleiding. 

Balletvloer bij de leerling thuis

De Jump Soft Balletfloor is eenzelfde vloer als die je gewend bent, alleen is deze 2 bij 2 meter. Vooral handig voor in huis met een gladde vloer of onhandige vloerkleden. Je legt het rechtstreeks op een vlakke vloer, waardoor er gedanst kan worden met het gevoel alsof je letterlijk in de studio staat. Vanuit de dansschool kan dit verkocht worden aan de leerlingen als en stukje extra service! De prijs is slechts 89,= euro. Ook is er nu een opbergtas ontwikkeld voor de Jumping Soft Balletvloer voor € 25,= (prijzen excl. btw en verzendkosten). Mail naar info@rondegroottheatertextiel.nl  om een bestelling te plaatsen. Vermeld ook je telefoonnummer in dit bericht. 

Voor meer informatie en bestellen: neem contact op

Ron de Groot