Balletstudio le Rêve geeft les in Russische dansstijl

Recent open en nu al veel plannen: balletstudio le Rêve wijdt op zondag 19 januari 2014 een hele dag aan Russisch ballet. Deze workshop vindt plaats naast de danslessen voor kinderen van 7 tot en met 11 jaar, die de studio sinds kort verzorgt.

Er is ruimte voor maximaal twintig deelnemers. Zowel kinderen als volwassenen kunnen meedoen aan de workshop, als je maar ervaring hebt. Le Rêve-eigenaresse Maricelle Peeters heeft een drukke dag in petto voor de deelnemers.

De zondag begint met een klassieke balletles in de Russische Vaganova dansstijl. Vervolgens is er een workshop in de stijl van de Russische choreograaf George Balanchine. Als iedereen is uitgedanst wordt de middag aangevuld met achtergrondinformatie over Balanchine’s ballet, genaamd Jewels. De dag wordt afgesloten met een bezoek aan de bioscoop, waar de film Jewels te zien is, uitgevoerd door het Bolshoi Ballet uit Moskou.

Om je aan te melden is een emailbericht naar balletstudiolereve@online.nl voldoende. Het aanmeldingsformulier wordt je dan toegestuurd. Bekijk voor meer informatie over bijvoorbeeld de kosten de website van le Rêve.