BackBone zoekt stagiairs

BackBone zoekt stagiairs! Ben jij de danser die ze zoeken?

Dansgezelschap BackBone zoekt stagiairs voor de grote zaalvoorstelling Riot! Aanmelden voor de auditie is al mogelijk, maar de datum wordt later bekend gemaakt in verband met het coronavirus. 

Riot

Hoe strijd je voor een betere wereld? Tegen wie of wat strijd je? Wie is vriend en wie is vijand? Sta je samen echt sterker? In de dansvoorstelling Riot maakt choreograaf, en tevens de nieuwe artistiek leider van Theater Rotterdam, Alida Dors de onrust van de wereld voelbaar. Met het onderbuikgevoel van de opstand komen dans, spoken word, film en live muziek samen. Riot is een voorstelling over mensen, woede en hoop. 

BackBone zoekt stagiairs

Wat zoekt BackBone in jou als toekomstige stagiair? Hiphop is je basis, maar je durft voorbij vorm te denken en te bewegen. Je beschikt over meerdere dansstijlen en kunt verrassen met een combinatie die rauw is. Je gaat een bijdrage leveren aan het artistieke proces en je beschikt daarom over een open karakter met lef. 

Aanmelden

Ben je enthousiast geworden en denk je dat jij de stagiair bent die BackBone zoekt? Meld je dan aan via productie@backboneconnects.nl t.a.v Alida Dors. Zet in het onderwerp van je mail “Auditie + jouw naam” en voeg je motivatiebrief, cv, maximaal 3 foto’s en een link naar videomateriaal toe. De repetities zullen naar verwachting rond eind november of december starten. 

BackBone zoekt stagiairs