Audities voor pre-vooropleiding klassiek ballet voor kinderen

Balletstudio le Rêve is een nieuwe gespecialiseerde balletstudio in Rotterdam voor kinderen tussen de 7 en 11 jaar oud die een professionele ballet- of danscarrière ambiëren. De eerste auditie voor de pre-vooropleiding klassiek ballet vindt plaats op 17 november 2013. Kinderen die in aanmerking komen zullen twee keer per week twee uur les krijgen in klassiek ballet, caractere dans en creatieve dans.

Het driejarige lesprogramma van de pre-vooropleiding sluit aan op het lesprogramma van de erkende dansvakopleidingen. De kinderen krijgen bij Balletstudio le Rêve namelijk les in voorbereidend klassiek ballet (2 uur per week), voorbereidende caractère dans / folkloristische dans (1 uur per week) en creatieve dans (1 uur per week).

Audities

Om te kunnen worden toegelaten tot de pre-vooropleiding klassiek ballet van Balletstudio le Rêve moet je auditie doen. Deze auditie wordt afgenomen door een professionele commissie die tijdens de auditie naar onder meer de verschijningsvorm, de fysieke mogelijkheden, de motoriek en coördinatie en de danstechnische vaardigheden kijkt.

Auditiedata

De auditie voor het eerste lesjaar van januari 2014 t/m juni 2014 vindt plaats op zondag 17 november 2013 om 12.30 uur. De auditie is toegankelijk voor leerlingen die in het schooljaar 2013 / 2014 in groep 4 en 5 van de basisschool zitten.

De auditie voor het eerste lesjaar betreffende de periode van september 2014 t/m juni 2015 vindt plaats op zondag 18 mei 2014 om 12.30 uur. De auditie is toegankelijk voor leerlingen die in het schooljaar 2013 / 2014 in groep 3 en 4 van de basisschool zitten, dus naar groep 4 en 5 gaan in het schooljaar 2014 / 2015.

Aanmelden audities

Geïnteresseerd? Je kunt jouw kind aanmelden door een mail te sturen naar balletstudiolereve@online.nl. Je ontvangt dan van Balletstudio le Rêve een aanmeldingsformulier per e-mail.

Voor meer informatie over de balletstudio kun je terecht op de nieuwe website.

De flyer van Balletstudio Le Rêve.