Audities voor de Junior company bij de Koninklijke Balletschool Antwerpen

Audities voor de Junior company bij de Koninklijke Balletschool Antwerpen

Naast de Junior Company van het Nationale Ballet in Amsterdam is er nu ook een Junior Company bij de Koninklijke Balletschool Antwerpen. Eind april zijn er audities.

Junior Ballet Antwerp

Junior Ballet Antwerp is een pre-professioneel dansgezelschap, in samenwerking met de Koninklijke balletschool Antwerpen, de school richt zich op jonge dansers van 17 tot 21 jaar die de klassieke ballettechniek op een hoog niveau beheersen. Het doel is om de technische vaardigheden van de studenten te verbeteren en ter gelijker tijd de kans te bieden om artistiek te ontplooien en podiumervaring op te doen.

Het dansprogramma

Gedurende een periode van twee jaar, krijgen de dansers een unieke combinatie van training en toneelervaring, loopbaanbegeleiding en praktijkgerichte artistieke ontwikkeling. Onder begeleiding van experts worden de dansers geholpen en opgeleid. Als danser van het Junior Ballet Antwerp treed je op en toer je met balletten die speciaal voor jou gecreëerd zijn. Je neemt deel aan klassieke, neo-klassieke en hedendaagse workshops, gegeven door uitstekende docenten en coaches.

Dans auditie

Op 27 en 28 april 2019 zijn er audities. Op uitnodiging kan je deelnemen. De sluitingsdatum om je op te geven is 24 april 2019.

Klik hier voor meer informatie:  

Adres: Koninklijke Balletschool Antwerpen

Meistraat 2

2000 Antwerpen, België