Auditie workshop-productie moderne dans voor amateurdansers

Volg van 12 oktober t/m 15 november een workshop-productie moderne dans.De workshop-productie moderne dans is bedoeld om amateurdansers en dansliefhebbers  meer inzicht te bieden in de wereld en de techniek van de hedendaagse dans. De workshop-productie word gegeven door choreograaf-dramaturg Gabriela Zuarez in samenwerking met haar dansgroep.

Het doel van de workshop-productie is (aankomend) amateurdansers een korte danscreatie te laten maken onder begeleiding van professionele dansers en deze aan het einde van de workshop in het theater uit te voeren.

Tijdens de workshop observeren en leren de amateurdansers van de professionele dansers. Het resultaat van de workshop-productie wordt opgevoerd voorafgaand aan de voorstelling Díptico in het Icoontheater in Amersfoort.

Deze workshop-productie is bedoeld voor de amateurdansers en dansliefhebbers van alle leeftijden en achtergronden. De workshop start op de 12 oktober en loopt tot en met 15 november 2013. De kosten zijn 65 euro per deelnemer.

Auditie

In de eerste week van september houden we audities voor geïnteresseerden voor workshop-productie moderne dans. De audities voor de amateurdansers/dansliefhebbers zullen plaats vinden op woensdag 4 en donderdag 5 september om 19:00 in de danszaal D2.2 van het Icoon Theater, Leeghwater 1-3, 3825 MR Amersfoort-Vathorst. Kandidaten kunnen hun aanmelding en motivatie voor de auditie (max. 2 A4) sturen naar infodance@danzalterna.com.Belangrijk: geïnteresseerden die zich inschrijven voor de workshop-productie moeten beschikbaar zijn om eventuele extra repetities bij te wonen, buiten het repetities schema om, op verzoek van de choreograaf. Zie schema voor repetities op de website van Danzalterna. Voor meer informatie over de voorstelling Díptico kun je terecht op de website van El Sur Mundo Project.