Auditie dansvoorstelling Barok in Beweging van DCU

Doe auditie voor Barok in Beweging van Danscentrum Utrecht op 15 oktober.Voor de dansproductie Barok in Beweging – een samenwerkingsproject tussen DCU, choreografie Susanne van den Berg, en vocaal ensemble Trajecti Voces – is Danscentrum Utrecht op zoek naar 10 dansers van 16 jaar en ouder, mannen en vrouwen.

Auditie op 15 oktober

De dansers worden geselecteerd in een auditie op dinsdag 15 oktober 2013 van 21.00-22.30 uur in de studio van DCU aan de Mgr. van de Weteringstraat 13a te Utrecht. Van de dansers wordt verwacht dat zij een goede danstechnische achtergrond hebben en minimaal drie jaar danservaring in klassiek ballet en/of moderne dans. Daarnaast wordt er gelet op presentatie en creativiteit: deelnemers dienen open te staan om te experimenteren met het bewegingsmateriaal.

Repetities

De repetities starten na de herfstvakantie en gaan door tot en met april 2014. Ze vinden plaats op dinsdagavond van 21.00-22.15 uur. De voorstellingen vinden plaats op zaterdag 26 april 2014 in de Sacramentskerk te Breda en op zondag 27 april 2014 in de Pieterskerk te Utrecht. 

Informatie

Voor meer informatie over het project en opgeven voor de auditie kunt u kijken op de website van Danscentrum Utrecht.