Arnhems Talent

Sophie de Vos, Shanna de Wit, Jason Gwen.Op woensdag 26 juni 2013 presenteert Arnhems Talent, in samenwerking met het Musis Sacrum, het programma 260613 van het ARNHEMS Danstheater. Het programma duurt ruim drie uur en bestaat uit zeven verschillende producties die gericht zijn op dans, theater en zang. De voorstellingen zijn te zien in de Grote zaal van het Musis Sacrum in Arnhem.

Het ARNHEMS Danstheater

Het ARNHEMS Danstheater is anderhalf jaar geleden opgericht door de drie choreografen Jason Gwen (25 jaar), Ornella Marchwicka (24 jaar) en Patrick Radu (26 jaar) van de Artez Dansacademie. De drie afgestudeerden halen inspiratie uit hun ervaringen als professioneel danser bij het Scapino Ballet, Conny Janssen Danst, Het Internationaal Danstheater, Dansgroep Amsterdam, United-C, Theatergroep DOX, Ellen ten Damme, The Ultimate Dance Battle en Everybody Dance Now.

Het gezelschap hoopt met deze kennis een van de topgezelschappen van Arnhem te worden. De producties bevatten alle elementen van toneel, dans, muziek en mode en is hierdoor een opvallend dansgezelschap. De voorstellingen zijn voor alle leeftijden toegankelijk en spelen zich af op verschillende locaties.

Het programma

Arnhems Talent laat zeven verschillende producties zien binnen het programma 260613, waaronder drie premières en twee bewerkingen van het repertoire van het ARNHEMS Danstheater. In totaal doen er elf performers, een opera zangeres, een aerobic instructeur, een modeontwerper, verscheidene DJ’s en een live orkest mee aan de producties. Het programma is verspreid over vijf podia in de grote zaal van Musis Sacrum en begint om 20.00 uur.

De kaartjes voor Arnhems Talent zijn gratis, maar door het beperkte aantal zitplekken is het verstandig om te reserveren. Meer informatie hierover is te vinden op de website.