Amsterdam Summer Intensive 2013

Amsterdam Summer Intensive 2013In samenwerking met Julidans Festival 2013 organiseert de Henny Jurriëns Stichting deze zomer weer Amsterdam Summer Intensive. De eerste drie weken van juli zijn er allerlei lessen en workshops in de studio’s van de Henny Jurriëns Stichting, Dansmakers en Danshuis Amsterdam. De workshops worden gegeven door docenten van bekende Europese dansgezelschappen en choreografen die in Nederland zijn in het kader van Julidans. Onder andere Keren Rosenberg, Kathleen Hermesdorf, Chris de Feyter, Karine Guizzo en Stephen Pier zullen workshops verzorgen.

Inschrijving geopend

Het is nu mogelijk om je in te schrijven voor Amsterdam Summer Intensive. Klik hier om het complete programma te bekijken. Dansers kunnen zoveel lessen en workshops volgen als ze zelf willen en met behulp van het programma hun eigen schema samenstellen. De lessen zijn enkel toegankelijk voor vergevorderde/professionele dansers en van tevoren aanmelden hiervoor is niet nodig. Voor workshops dien je je wel aan te melden en daarbij wordt ook verzocht je C.V. te sturen. Er wordt namelijk een selectie gemaakt op basis van de C.V.’s, waarbij tevens gestreefd wordt naar een mix van professionals en studenten.

Kamers en appartementen gezocht

Er zullen ook buitenlandse dansers naar Amsterdam komen voor de Summer Intensive. Hiervoor wordt gezocht naar appartementen die voor een paar weken te huur zijn. Ga jij toevallig in juli op vakantie en heb je interesse om je kamer of appartement te verhuren? Neem dan contact op met Savina Marasi. Zij brengt je vervolgens in contact met een danser.

Kijk voor meer informatie op http://www.hjs.nl.

Beeld van Shetland Arts, verkregen via Flickr.