Afrikaans dansen in Matinee Dansé Dramé

Matinee Dansé Dramé: genieten van Afrikaanse dans, dans- en percussieworkshops, DJ tunes en hapjes en drankjes. Dit feest vindt plaats op zondag 16 maart 2014 in Podium Mozaïek, Amsterdam.

Matinee Dansé Dramé biedt een middag vol afwisseling en vermaak. Van 14:15 tot 18:00 uur is er voor ieder wat wils: dansers hebben een mogelijkheid om in contact te komen met hun roots tijdens Afrikaanse dansworkshops, families kunnen er swingen en genieten op livemuziek terwijl de kinderen zichzelf vermaken met activiteiten als Afrikaanse tekenfilms, een verhalenvertelster en ook zelf instrumentjes maken.

Afrikaanse dansers

Naast de workshops die gegeven worden zorgen artiesten uit Guinee voor ander vermaak gedurende de middag. Zo speelt de West-Afrikaanse band Moussé Dramé met Salia Traore, Ayaovi Kokousse en Lampe Mbaye, en worden ze vergezeld door gastpercussionist Babara Bangoura (onder andere bekend van het Nationale Ballet ‘Djoliba’) en de acrobatische danseres Fanta Camara, die danslessen en workshops geeft in Italië, België, Spanje en Frankrijk.

Informatie

Kaarten voor dit evenement zijn te koop via de website van Podium Mozaïek. Wil je meer informatie over Matinee Dansé Dramé? Neem dan een kijkje op deze website.