Aanmelden NDT Summer Intensive sinds deze week mogelijk

Schrijf je in voor de audities van het NDT Summer Intensive.Het Nederlands Dans Theater organiseert van 5 t/m 17 augustus 2013 een nieuwe editie van Nederlands Dans Theater Summer Intensive. In deze cursus van twee intensieve weken krijg je de mogelijkheid om kennis en inspiratie op te doen en de passie van het internationale team van NDT te ervaren.

Het is sinds 14 januari mogelijk om jezelf in te schrijven voor de audities. Uiteindelijk zullen ca. 60 (pre)professionele dansers tussen 14 – 30 jaar oud geselecteerd worden. De deelnemers zullen vervolgens in de studio’s van het NDT een professioneel trainingsprogramma ondergaan, dat gericht is op de ontwikkeling tot een complete en veelzijdige moderne danser.

Het programma wordt opgesteld door de huis- en associate choreografen van het NDT, in combinatie met de creatie van een nieuw werk onder leiding van ‘upcoming’ choreografen. Ook krijg je balletlessen, Ohad Naharin’s Gaga techniek lessen en improvisatielessen. Meer informatie over Nederlands Dans Theater Summer Intensive en over de mogelijkheid tot aanmelden vind je op de website van het NDT.