Gratis publieke repetitieruimte voor dansers en choreografen

AANGEBODEN: Gratis publieke repetitieruimte voor dansers en choreografen

Dansmakers Amsterdam biedt dansers en choreografen een gratis publieke repetitieruimte aan. Dit als onderdeel van de pop-up open dansstudio Lil 'Dansmakers Amsterdam in de nieuwe Amstelpassage op Centraal Station Amsterdam. Dansmakers Amsterdam is op zoek naar innovatieve, opwindende en toegewijde dansartiesten die een ruimte nodig hebben en deel willen uitmaken van deze nieuwe ervaring.

Lil 'Dansmakers Amsterdam

Lil 'Dansmakers Amsterdam, onderdeel van het creatieve centrum op Centraal Station Amsterdam, is een pop-up dansstudio. Dit is een tijdelijke dansstudio, beschikbaar van 12 februari tot en met 31 maart 2018. Hiermee biedt Dansmakers Amsterdam dansers en makers een gratis werk- en repetitieruimte, voor trainingen, presentaties of try-outs. De pop-up dansstudio is dagelijks geopend van 11:00 - 20:00 uur, zeven dagen per week. Er zijn glazen ramen waardoor voorbijgangers kunnen zien wat er gebeurd binnen de studio’s. De vloer is betegeld (geen dansvloer) en de ruimte is negentig vierkante meter groot met internet en basisvoorzieningen zoals licht, verwarming en een geluidsinstallatie. In de eveneens aanwezige lounge kunnen dansers en choreografen even uitrusten. Er is nog ruimte beschikbaar van 12 februari tot 12 maart, reserveer dus snel als je hier gebruik van wilt maken!

Aanmelden

Aanmelden kan door zo spoedig mogelijk een e-mail te sturen naar Joppe Kos (productie@dansmakers.nl) met daarbij een korte motivatie over wie je bent, wat je wilt doen en wanneer (minimaal vijf dagen achter elkaar is vereist). Bekijk de ruimte op de website van Lil ‘Dansmakers Amsterdam.