7e editie van Matinee Dansé Dramé

7e editie van Matinee Dansé Dramé Op zondag 10 november neemt Matinee Dansé Dramé je een middag mee naar een Percussie en Dansshow met de crème de la crème uit West-Afrika. Met djembé en dansworkshops voor het publiek, DJ tunes, Afrikaanse hapjes & markt en kidsentertainment (film, verhalen en instrumenten maken). Marinee Dansé Dramé wordt georganiseerd door Stichting Djalidonkoli i.s.m. Djembé Dramé en Podium Mozaïek.

De spectaculaire West-Afrikaanse band o.l.v. Moussé Dramé met Salia Traore, Ayaovi Kokousse en Lampe Mbaye nodigt in deze editie topartiesten uit Mali uit: gastpercussionist Oumar Koné en de energieke danseres Saly Diedhiou.  

Programma Matinee Dansé Dramé zondag 10 november:

14.15-14.45:  inloop
14.45-15.30:  45 min. Concert
15.35-17.00:  30 min. Afrikaanse Dansworkshop en 30 minuten Afrikaanse Percussie Workshop
17.15-18.00:  45 min. Concert
18.00-18.30:    DJ Joep
Hele middag: instrumenten maken, verhalenvertelster, Afrikaanse tekenfilm, nagels pimpen, henna tattoos, hapjes van Fama Diop en Afrikaanse markt.

 

Entree voorverkoop : kids t/m 2 jaar gratis | 3 t/m 6 jaar €5 | 7 t/m 12 jaar €8 | 13 jaar en ouder €15
Entree op de dag zelf: kids t/m 2 jaar gratis | 3 t/m 6 jaar €5 | 7 t/m 13 jaar €10 | 14 jaar en ouder €18

Kaarten via www.podiummozaiek.nl
Meer info: www.stichtingdjalidonkoli.nl
 
7e editie van Matinee Dansé Dramé Zaterdag 9 november geven Saly Diedhiou en Oumar Koné Afrikaanse dans- en percussieworkshops in Amsterdam. Info via de website.

Saly Diedhiou danst al vanaf dat ze haar eerste stappen zette. Senegalese van afkomst, begon ze haar danstraining vanaf dat zeven jaar oud was. Haar rijke danscarrière leidde haar op tot specialist in de verschillende dansen uit West-Afrika. Door haar vele reizen naar Mali is haar kennis van deze dansvorm tevens enorm. Met haar ervaring in diverse balletten en in de traditionele ceremonies aangevuld met de opleiding tot docent, brengt zij haar passie voor de Afrikaanse danskunst. Bekijk hier een video en zie www.salydanse.com.
 
Oumar Kone is geboren in Bamako, Mali en is een zeer begaafde djembé, Doundoun en ngoni speler. Hij was de solist van de groepen Sewa en Foliba in Bamako en hij was de vaster percussionist van de beroemde Malinese zangeres Nahawa Doumbia. Oumar woont nu in Frankrijk, waar hij djembé en dounlessen geeft en danslessen & workshops begeleidt, en optreed met diverse groepen. Bekijk hier een video.