7: Triple Moon

7: TRIPLE MOON - Nicole Beutler/NBprojects

De nieuwe voorstelling van de internationaal gerenommeerde choreografe Nicole Beutler, TRIPLE MOON, is een ode aan de vrouwelijk kracht. Beutler heeft zich laten inspireren door de drievoudige maangodin; een mysterieuze oergodin met drie gezichten. Drie danseressen van verschillende leeftijden zetten dit ieder op een geheel eigen wijze neer.

Het werk van Beutler kenmerkt zich door poëtische zeggingskracht en beeldende taal. Als aanvulling hierop krijgt het publiek een prachtig schouwspel van licht- en filmbeelden aangereikt. De eeuwige aantrekkingskracht van de maan staat centraal en de grenzen van tijd en ruimte worden losgelaten.

De voorstelling vindt plaats op vrijdag 1 december om 20.15 uur in de Meervaart in Amsterdam. Bezoekers krijgen de mogelijkheid om drie kwartier voor aanvang van de voorstelling een inleiding bij te wonen. Voel je je na afloop geïnspireerd? Tijdens de afterparty kun je jouw eigen danskunsten tevoorschijn halen en op de muziek van Gary Shepherd, alias DJ Streamer, nog wat verder dromen.