50% korting op Crystal Pite Avondvullende Wereldpremière

Koop nu voor 50% korting kaartjes voor Crystap Pite.Op 7 februari presenteert het Nederlands Dans Theater (NDT) Programma IV van choreografe Crystal Pite in het Lucent Danstheater in Den Haag. Het programma bestaat uit twee choreografieën: de nieuwe creatie Parade en een aangepaste versie van het ballet Frontier (2008). NDT biedt nu 50% korting op de laatste beschikbare kaarten.

Crystal Pite staat bekend om haar vloeiende, organische en poëtische stijl. De Canadese choreografe schuwt thema’s als liefde, conflict en verlies niet en onderzoekt in voorstellingen de manier waarop het lichaam deze thematiek kan vertalen. Sinds 2008 is Pite als ‘associate choreographer’ verbonden aan het NDT. Frontier was het eerste ballet dat Pite in deze functie maakte voor het gezelschap. Het werk heeft een geheimzinnige sfeer en beschrijft de grens tussen het bekende en het onbekende. In de voorstelling wordt gebruikgemaakt van special effects en een poppenspeler. De poppenspeler is een terugkerend figuur in de choreografieën van Pite, zo ook in Parade. In dit ballet is de poppenspeler anoniem en onzichtbaar, tussen een parade van clowns en een fanfare. De focus van publiek wordt op deze manier gericht op de poppen.

Korting

Programma IV is gedurende februari en maart te zien in verscheidene theaters over heel Nederland. De voorstelling van 7 februari zit bijna vol, dus worden de laatste kaartjes verkocht met 50% korting. Geïnteresseerd? Bekijk hier meer informatie over de voorstelling, of bestel direct kaartjes voor de voorstelling van 7 februari.

De voorstelling wordt daarnaast speciaal opgenomen voor het witte scherm en op 7 februari uitgezonden in bijna 650 bioscopen over de hele wereld, waarvan 200 bioscopen de voorstelling live zullen vertonen. Ook in Nederland is de voorstelling in de bioscoop te zien. Klik hier om te bekijken welke bioscopen de voorstelling uitzenden en kaarten te bestellen.