‘Get Close’ met LeineRoebana

Get Close - LeineRoebanaOp zondag 22 januari 2012 organiseert dansgezelschap LeineRoebana een sponsormiddag in het Lloyd Hotel & Culturele Ambassade in Amsterdam. Het gezelschap probeert op deze manier eigen inkomsten te werven nu subsidie voor de podiumkunsten aanzienlijk omlaag gaat en LeineRoebana misschien niet meer in staat is bijzondere samenwerkingen te realiseren.

Dansers en musici zullen tijdens het diner en in de uniek vormgegeven kamers van het hotel & culturele ambassade optreden. In kleine groepen worden de toeschouwers langs tien verschillende vertrekken geleid om daar de presentaties van dichtbij te beleven. Violiste Liza Ferschtman, pianist Reinier van Houdt, bas-bariton Marc Pantus, sopraan Talitha van der Spek en uiteraard de dansers van LeineRoebana zullen te zien zijn.

In samenwerking met live musici en componisten maken choreografen Andrea Leine en Harijono Roebana telkens weer intrigerende voorstellingen. Hiervoor worden vaak jonge opkomende choreografen, dansers of kunstenaars van andere disciplines uitgenodigd. Het werk van LeineRoebana was behalve in Europa ook al te zien in de Verenigde Staten, Canada, Rusland, Afrika en Indonesië.

De bijzondere middag is € 150,- inclusief diner. Voor aanmelding en meer informatie over ‘Get Close’ klik hier.