Studio Inspiratie

Brouwersgracht 2K - 2512 ER Den Haag

Studio Inspiratie | Moderne Dansles en Praktijk voor Danstherapie

Dansen is leven!

Studio Inspiratie bestaat 10 jaar en wordt gerund door Annemieke Wauters, een ervaren creatieve docent en therapeut met kunstzinnige en inhoudelijke visie op Danskunst en de Kracht van Dans. Het is een persoonlijke studio, met oog en aandacht voor elke leerling.

 

Make room I gotta Dance! 
Kom dansen en ontdek je bewegingsruimte, bouw aan je zelfvertrouwen en ontwikkel je danstechniek en muzikaliteit. Annemieke daagt je uit op je eigen niveau en zorgt iedere les voor een complete ervaring. Haar kennis van Laban bewegingsanalyse en oog voor bewegingsbeperkingen laten je vrij dansen.

 

Wist je dat Pilates een welkome aanvulling is voor een soepel danslichaam met een goed ontwikkelde core stability? Ook dat wordt bij Studio Inspiratie gegeven.

Wijsheid begint met verwondering 
In de kleuter- en kinderdanslessen is er een balans tussen expressief vrij dansen en danstechniek, die samen de eigen dansontwikkeling van het kind vormen. Ook biedt Studio Inspiratie cursussen Peuterdans, waarin ouder en peuter samen dansen.

Find your Flow: uiterst geconcentreerd bezig zijn en tegelijk ontspannen - Mooie dingen ontstaan in moderne dans met jongeren en volwassenen vanuit stevige moderne danstechniek en bewegingstheater: Combining movement and meaning. Je kunt laten zien en ontdekken wie jij bent, met muziek die bij je past, met dansstijlen in de mix en veelzijdige choreo’s. In de lessen bij Annemieke ontwikkelen leerlingen zich als veelzijdige dansers omdat zowel de danstechniek als het eigen maker schap worden aangesproken en onderwezen.

 

Leerlingen van Studio Inspiratie doen mee aan presentaties en workshops o.a. van Holland Dance en het Nederlands Danstheater. Om het jaar wordt er een theatervoorstelling gemaakt, waarbij de leerlingen ook actief betrokken zijn bij het creatieproces.

 

Dance is a way to find yourself and lose yourself at the same time!
De ervaring van vrijheid vinden in verbinding met jezelf en je beperkingen is de uitdaging en het uitgangspunt van zowel de danslessen als de danstherapie sessies. Ook al is de inhoud en het doel van beiden natuurlijk totaal verschillend. Je kunt bij Studio Inspiratie ook voor danstherapie terecht, mochten er dingen in je leven spelen waar je je niet happy bij voelt. Annemieke Wauters heeft eerder 15 jaar in de psychiatrie gewerkt.

Everybody is a dancer! 
Studio Inspiratie is er voor iedereen: Peuters, kleuters, kinderen, middelbare scholieren, studenten en volwassenen dansen op hun eigen vaste lestijden in lessen afgestemd op hun kunnen en interesses. Annemieke Wauters is een kundige, lieve en enthousiaste dansjuf met lef en humor, die sfeer in de les weet te brengen.

 

Op www.studioinspiratie.nl vind je nog veel meer informatie.

Keertje uitproberen? Mail het inschrijfformulier van de website naar info@studioinspiratie.nl en geef aan in welke les je wilt proefdraaien. Voor Danstherapie kun je bellen voor een intake-afspraak.

Klik hier voor leuke filmpjes!

Studio Inspiratie is ambassadeur van Dans Magazine. 
Dans je bij deze dansschool? Dan betaal je maar € 15,- voor een heel jaar Dans Magazine! Kijk snel verder

Abonneren op Studio Inspiratie