Platform C | Muziek- en Dansschool Amstelveen

Stadsplein 99 - 1181 ZM Amstelveen

Bewegen op muziek, dat is dansen
 
Dansschool AmstelveenMuziek en dans, dat is een twee-eenheid. Ze horen bij elkaar zoals zwart en wit, een sleutel en slot en de kip en het ei. Bij ons is het niet anders. Ons hart klopt voor de dans net zo warm als voor de muziek. We zijn niet voor niets de Muziek- en Dansschool Amstelveen. Dansen op muziek zit je in de genen. Bij ons kun je daar in veel verschillende stijlen en cursussen invulling aan geven.

Dansschool AmstelveenElke drie jaar geven alle dansleerlingen samen een grote dansvoorstelling in de Schouwburg Amstelveen. Daarnaast zijn er altijd kleinere producties, zoals choreografiewedstrijden, presentaties bij popavonden en aparte dansevenementen. Ontdek jezelf bij Platform C | Muziek- en Dansschool Amstelveen.

Platform C | Muziek- en Dansschool Amstelveen is ambassadeur van Dans Magazine. Dans je bij deze dansschool? Dan betaal je maar € 15,- voor een heel jaar Dans Magazine! Kijk snel verder

Nieuws - 28 mrt 2017

Muziek- en Dansschool Amstelveen zet tijdens de Open Dag op zaterdag 1 april 2017 haar deuren voor iedereen wijd open. Zingen, muziek spelen, dansen, acteren, het is allemaal leuk. Ontdek waar jouw hart echt sneller van gaat kloppen!

Abonneren op Platform C | Muziek- en Dansschool Amstelveen