Motion Shape & Dance Studio

Motion Shape & Dance Studio is een professionele en trendy dansschool in Amsterdam Zuidoost met een breed aanbod in diverse dans- en shape lessen voor jong en oud. Onder leiding van gediplomeerde docenten kun je les volgen in verschillende stijlen waaronder hiphop, ballet, showmusical en breakdance. Naast de danslessen is Motion gespecialiseerd in diverse shapelessen zoals bodysculpture, stepaerobics, trampoline-workouts en zumba!

Motion is officieel opgericht in 2009 vanuit de enorme passie voor dans en bewegen. Motion gelooft dat dans & bewegen gelukkig maakt en bijdraagt aan een gezonde en duurzame levensstijl! Je fit voelen en plezier hebben geeft motivatie om je dromen waar te maken. In een veilige omgeving en professionele ambiance willen wij jou prikkelen om het beste uit jezelf te halen. Of je nu graag danst voor je plezier, vanuit echte ambities of liever werkt aan een fit, krachtig en slank lichaam? Bij Motion kan dat!

De dansstudio ligt in een prachtige omgeving dichtbij de Arena Boulevard en het bruisende winkelcentrum de Amsterdamse Poort.
Shape- en danslessen voor jong en oud al vanaf 2!
Wij blijven ons aanbod steeds vernieuwen op zowel dans– en shape gebied en werkelijk iedereen voelt zich al snel thuis in de warme en mooie studio met vriendelijk personeel. Kwaliteit, persoonlijke aandacht en plezier staan bij onze studio hoog in het vaandel!
Motion promoot een happy & healthy lifestyle.

Bij Motion blijf je bewegen!

Motion Shape & Dance Studio is ambassadeur van Dans Magazine. Dans je bij deze dansschool? Dan betaal je maar € 15,- voor een heel jaar Dans Magazine! Kijk snel verder!

Abonneren op Motion Shape & Dance Studio