JONI connect

Grotestraat 143 - 7443 BE Nijverdal

Wij zijn Joshua Rada en Nicole Grooters en SAMEN zijn wij: JONI connect | dance & sport lifestyle!

Naast danspartners zijn wij levenspartners en nu ook samen het ondernemerschap aangegaan. Wij zijn JONI connect gestart omdat wij onze passie willen delen met de gemeenschap. Waarom je dromen volgen als je ze ook kan leven! Dit is wat wij willen uitdragen en overbrengen aan onze leden. Daarom hechten wij waarde aan zelfexpressie en ontwikkeling. Want het leven is te kort om iemand anders te zijn.

Als Hiphop duo hebben wij de afgelopen jaren diverse prijzen in de wacht weten te slepen. Zo zijn wij in 2013 Nederlands en Europees Kampioen geworden, onder de naam NEXT EPISODE CREW. Ook hebben wij in 2014 mogen deelnemen aan de Wereldkampioenschappen waar wij een vijfde plaats hebben weten te behalen. Onze ervaring bestaat uiteraard niet alleen uit het behalen van bovenstaande prestaties maar is tevens het verzorgen van lessen, workshops en optredens. Het zijn alle aspecten van dans waar wij samen een grote passie voor hebben. Zo bijzonder dat wij dit ook als levenspartners mogen delen. Wanneer wij samen dansen kan niets anders ons gelukkiger maken.

SAMEN 1 HARTSLAG!!

Wij bieden voor alle leeftijden danslessen aan in de stijlen:

  • Hiphop
  • Breakdance
  • Jazz/Modern

Naast onze danslessen bieden wij ook fitness gerelateerde groepslessen aan en zijn wij o.a. te boeken voor dansworkshops op scholen of bedrijven, kinderfeestjes, bruiloftsdansen of graffiti workshops. Met onze dans- en sportstudio wensen wij een bijdrage te kunnen leveren aan de samenleving in zowel het kunst- en cultuurkader als de lichamelijke ontwikkeling. Respect, Saamhorigheid (connect) en Ontwikkeling zijn dan ook onze kernwaarden.

Heeft u vragen? Stuur een e-mail naar JONI connect.

JONI connect | dance & sport lifestyle is ambassadeur van Dans Magazine. Dans je bij deze dansschool? Dan betaal je maar € 15,- voor een heel jaar Dans MagazineKijk snel verder

Abonneren op JONI connect