De Dansfabriek

Esdoornlaan 32 - 4902 TP Oosterhout

Dance, dream and feel, dat is De Dansfabriek. Zes dagen in de week kun je bij De Dansfabriek in Oosterhout danslessen volgen. En ook een dag in Nieuwendijk. Leerlingen van alle leeftijden hebben wekelijks plezier in een (of meerdere) dansstijl(en).

In 2009 heeft Tamara Snoeren haar droom zien uitkomen. Na veel dansplezier en ervaring bij andere dansscholen was een eigen dansschool haar ultieme doel. Met hard werken en hulp van vrienden en familie ging in september 2009 het eerste dansseizoen van De Dansfabriek van start.

Een hippe dansschool met in het begin één zaal en één dansdocente, Tamara zelf. Inmiddels zijn we alweer 7 jaar verder. En we gaan maar door! De Dansfabriek is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een bekende naam in Oosterhout. Met een team van vijf docenten, een tweede danszaal en vijf wedstrijdteams heeft Tamara van De Dansfabriek een groot succes gemaakt.

De Dansfabriek groeit nog iedere dag en natuurlijk verwelkomen we ook jou graag bij onze dansschool. Tot snel!

De Dansfabriek is ambassadeur van Dans Magazine. Dans je bij deze dansschool? Dan betaal je maar € 9,99 voor een heel jaar Dans Magazine! Kijk snel verder

Abonneren op De Dansfabriek