Dansstudio Beyond Basic

De Vergulde Wagen 119 - 3824 CK Amersfoort

Dansschool Beyond Basic is opgericht door Ilse Bernet. Met haar passie voor dans en haar ervaring en kennis van de danswereld wilde zij een dansschool oprichten die zich onderscheidt van anderen. Waardoor onderscheidt Beyond Basic zich van andere dansscholen?

  • Dansen voor plezier en professioneel, maar altijd vol passie
  • Persoonlijke aandacht en begeleiding
  • Gespecialiseerde docenten
  • Jaarlijks voorstellingen in een groot theater, voor de hele dansschool
  • Deelname aan wedstrijden/demogyjada
  • Veel jongens die dansen, met name bij hiphop/breakdance

Reguliere lessen
Voor de recreatieve danser bieden wij een zeer breed aanbod van dansles/disciplines, op diverse niveau’s. Modern, Klassiek & Spitzen, Jazz, Lyrical Jazz, Hiphop, Streetdance, Algemeen Dansante Vorming (kids v.a. 3 jaar) en Zumba.

Vooropleiding
De vooropleiding is ontstaan uit het feit dat er weinig goede mogelijkheden zijn voor jongens en meiden die een toekomst willen in de danswereld. Hetzij als uitvoerende danser, maar ook als docent. Met de vooropleiding van dansschool Beyond Basic vergroot jij de kans op een toekomst in de danswereld. In verschillende stijlen, met passie voor dans en onder professionele begeleiding worden de deelnemers voorbereidt op de auditie die zij doen voor de dansopleiding waar ze naartoe willen.

Dansstudio Beyond Basic is ambassadeur van Dans Magazine. Dans je bij deze dansschool? Dan betaal je maar € 9,99 voor een heel jaar Dans Magazine! Kijk snel verder

Abonneren op Dansstudio Beyond Basic