Dansschool Pasofino

Pasofino

Lobeliastraat 170 - 1616 XP Hoogkarspel

DÉ DANSSCHOOL IN HOORN, ZAANDAM EN PURMEREND
FEESTELIJKE OPENINGSDANS

Wil je graag de show stelen op je bruiloft met een mooie openingsdans? Je leert bij ons een dans op jouw niveau. Pak vol vertrouwen je moment op de dansvloer!

De basis openingsdans is één dansstijl op één dansnummer en leer je in slechts een paar uur.  Je kunt echt meer dan alleen schuifelen! Voor de openingsdans op maat maken we samen een dans die je op het lijf geschreven is en aansluit bij jouw muziekkeuze. Van Quickstep tot Tango, elke stijl is mogelijk. 

OPENINGSDANS EN MEER
Wil je een stapje verder gaan en je ouders op de dansvloer vragen of de getuigen in beweging brengen? En wil je meer dan alleen de openingsdans leren? In slechts 10 lesuren reiken we jou de basisbeginselen van 1 tot 5 stijlen aan. De meest gekozen stijlen zijn de Quick Step, Engelse Wals, Tango, Cha Cha, Rumba en Salsa. 

DANSEN IS EEN FEEST
Om te dansen hoef je niet te trouwen. Er is volop gelegenheid om je op de dansvloer uit te leven met de danspassen die je bij Pasofino leert. 
We bieden verschillende stijlen aan. Privé of in groep en op verschillende niveaus. Boek een gratis proefles en kom een kijkje nemen in één van onze dansstudio’s in Hoorn, Purmerend of Zaandam.

Schrijf je nu in voor onze gratis vrijblijvende kennismaking!

"Onze laatste dansles voor onze openingsdans zit erop! Ik, als totaal onervaren danser, had er van tevoren eigenlijk geen vertrouwen in, dat ik een openingsdans zou kunnen leren, maar met jouw goede en ervaren uitleg en aanpak heb je ons een prachtige openingsdans aangeleerd! Stap voor stap heb je ons allerlei danspassen aangeleerd en onze sterke punten geïntegreerd tot een op maat gemaakte danschoreografie! Dankzij deze danslessen heb ik er alle vertrouwen in dat mijn geliefde en ik de openingsdans tot een mooi einde kunnen brengen. Hartstikke bedankt!" - Hjalmar & Marieke

Abonneren op Dansschool Pasofino