Dansschool Natya Sudha

De dompelaar 5, de Meern
Lindenlaan 75, Amstelveen
Robijnhorst 197, Den Haag 

Heb jij talent? Dan heb jij de mogelijkheid om je te ontwikkelen en te profileren tot een vakkundig Bharata Natyam danser. Sinds september 2008 biedt Dansschool Natya Sudha een opleiding aan voor getalenteerde en gemotiveerde studenten. Natya Sudha betekent letterlijk zuivere dans (Natya = dans, Sudha = zuiver).

Dansschool Natya Sudha zoekt naar nieuwe vormen van dansonderwijs met als doel: de Indiase danskunst te optimaliseren en expertise met betrekking tot Bharata Natyam dans te ontwikkelen. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van de modulebeschrijving van ISTD als bouwstenen voor het onderwijsdansprogramma. Vanuit deze inzichten wordt er gekeken naar dans en dansonderwijs om een steeds verdere professionalisering van de danstraining te realiseren. Het lesprogramma bevat gerichte theorie- en praktijklessen in de Zuid-Indiase dans. 

Tevens werkt Dansschool Natya Sudha samen met een team van deskundigen en docenten uit Engeland en India. Op regelmatige basis worden gastdocenten uit het buitenland uitgenodigd om intensieve dans-, zang-, en thalamlessen te verzorgen.

Dansschool Natya Sudha is ambassadeur van Dans Magazine. Dans je bij deze dansschool? Dan betaal je maar € 15,- voor een heel jaar Dans Magazine! Kijk snel verder

Abonneren op Dansschool Natya Sudha