Dansschool Marijke

Boterdiep ZZ 27 - 9781 GP Bedum

Welkom bij Dansschool Marijke! Dé dansschool van Bedum. Dansschool Marijke is alweer ruim 4 jaar de grootste Dansschool van Bedum en omstreken met meer dan 150 enthousiaste dansers. Marijke is daarnaast een bekend gezicht. Ze geeft al meer dan 13 jaar danslessen in de omgeving. Dansschool Marijke biedt u een breed pakket aan lessen, van Streetdance tot Ballet,  van Zumba tot Peuter- en Kleuterdans.

De insteek van alle danslessen is dat het plezier in het dansen voorop staat. Als je plezier hebt in het dansen dan zul je dat ook uitstralen en je goed voelen. Daarnaast vinden wij persoonlijke aandacht belangrijk. Door te dansen in kleine groepen van maximaal 15 leerlingen zullen dansvaardigheden sneller verbeteren omdat je meer persoonlijke aandacht krijgt.

Bij Dansschool Marijke mag je altijd een gratis proefles volgen om te kijken of je de les leuk vindt.
Dansschool Marijke is een erkend leerbedrijf opgenomen in het Calibris register. Kijk op het lesrooster voor de tijden van de lessen.

Dansschool Marijke is ambassadeur van Dans Magazine. Dans je bij deze dansschool? Dan betaal je maar € 9,99 voor een heel jaar Dans Magazine! Kijk snel verder

Abonneren op Dansschool Marijke