Dansschool Let’s Dance

Dansschool Let’s Dance is de nieuwe Dansschool in Vlaardingen waar streetdance lessen worden aangeboden voor verschillende niveau’s en leeftijdscategoriën.

Ons doel is om de leerlingen met veel plezier te laten dansen op de muziek van nu! Zo zullen de moves van de clips terugkomen in onze dansjes. Naast het plezier in dansen willen wij de kinderen ook de kans bieden om aan programma’s zoals ‘Junior Dance’ mee te doen.

In de lessen hebben ze het niet alleen leuk met de andere kinderen en leren ze een dansje, het is ook nog is gezond! Bewegen voor een kind is heel belangrijk. Door de opwarming, het aanleren van het dansje en het dansje meerdere keren oefenen op muziek zijn de kinderen een uur lang in beweging. Ook is het goed voor de motoriek van het kind. Ze leren benen en armen op een andere manier te gebruiken dan bij de dagelijkse bezigheden of gym op school. Het is dus niet alleen goed voor het lichaam maar ook goed voor de ontwikkeling van het kind.
Door behulp van dans spelletjes maken we de lessen nog leuker en zijn ze weer op een andere manier bezig met bewegen en leren.

Of beter gezegd… Een uur vol PLEZIER&BEWEGING!

Dansschool Let’s Dance is ambassadeur van Dans Magazine. Dans je bij deze dansschool? Dan betaal je maar € 15,- voor een heel jaar Dans Magazine! Kijk snel verder

Website Dansschool Let's Dance

Abonneren op Dansschool Let’s Dance