Dansschool K'Dans

Develsingel 5 - 3333 LD Zwijndrecht

Naar een dansschool ga je om (beter) te leren dansen. Dat spreekt voor zich. Maar dat is niet het enige. Dansen doe je omdat het gewoon leuk en goed voor je is. Dat mag voor iedereen zo zijn en daarom staat bij Dansschool K’dans de deur voor iedereen open die dansen wil. Wij hechten aan gezelligheid, aan een open en gezellige sfeer, uiteraard zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Iedereen kan en mag dansen, of het nou klassiek, jazz, hiphop of breakdance is, maar je lijf mag er niet onder lijden. Daar zijn we zuinig op! Met deze website willen we iedereen op de hoogte houden van alles dat betrekking heeft op onze dansschool, maar ook zullen we dansnieuwtjes van buiten onder de aandacht brengen. Neem eens een kijkje!

Ons lesaanbod
Plezier in dansen is belangrijk. Maar we willen wel bewaken dat er zuinig wordt omgegaan met lijf en leden. Daarom vind je bij K’dans gediplomeerde docenten, of stagiaires die lesgeven onder begeleiding. Ook is er een fysiotherapeute aan de school verbonden. Zij kan advies geven over houding en hoe te bewegen en te dansen bij eventuele blessures. Je kunt je bij K’dans specialiseren in een bepaalde dansstijl, maar eigenlijk is het wel zo leuk om verschillende danslessen te volgen en zo allround te wordenHieronder zie je ons lesaanbod voorbij komen. Heb je vragen over onze lessen? Wij horen het heel graag van je!

Dansschool K'Dans is ambassadeur van Dans Magazine. Dans je bij deze dansschool? Dan betaal je maar € 9,99 voor een heel jaar Dans Magazine! Kijk snel verder

Abonneren op Dansschool K'Dans