Dansschool Danceprofs

Onze dansschool heeft 1 visie, de leukste dansschool in de omgeving Maarssen en Nieuwerbrug te zijn waar alles draait om de kinderen, dansers en docenten!

Van diverse dansers kregen we altijd terug dat het bij de meeste dansscholen altijd om de dansschool gaat en niet om de leden die daar dansen. Onze dansschool wil een ommekeer hierin brengen door de kinderen en andere leden binnen deze dansschool centraal te stellen.

Onze danslessen zijn incl. techniektraining, dit kunnen wij aanbieden omdat onze docenten officieel geschoold zijn in diverse dansdisciplines en technieken! Tevens zijn deze technieken speciaal gericht op het verbeteren van de dans, de details in een dans en het voorkomen van blessures!

Wij werken met zoveel mogelijk gediplomeerde dansdocenten, denk aan Lucia Marthas, ROC-Dansopleidingen en AALO etc. Ons team is voorzien van de benodigde EHBO en BHV-Opleidingen. En dit geldt uiteraard ook voor alle recreanten, want ook zij hebben recht op goede en geschoolde docenten.

Ter afsluiting van het dansseizoen (voor de zomervakantie) organiseert Danceprofs ieder jaar een eindshow voor en door haar dansleden. 

Danceprofs is ambassadeur van Dans Magazine. Dans je bij deze dansschool? Dan betaal je maar € 15,- voor een heel jaar Dans Magazine! Kijk snel verder!

Abonneren op Dansschool Danceprofs