Dansschool Charming Dancing Days Dance Academy

Kwaliteit en service is waar Charming Dancing Days al jaren voor staan. Zij richt zich op een zeer breed lesaanbod van o.a. klassiek ballet, musical, modern, streetdance, tapdance, en urban dansstijlen als o.a. hiphop, house, dancehall en breakdance.

In oktober 2016 nam Dansschool Dancing Days de dansschool Dance Unlimited in Amsterdam Noord over. Met de overname van Charming Dance Studio’s mei 2017 is Charming Dancing Days ontstaan en uitgegroeid tot de grootste dansschool van de regio, met een lesaanbod voor iedereen vanaf 1,5 jaar tot en met 65+. Er worden wekelijks meer dan 60 lesuren gegeven, dus voor ieder wat wils. 
Charming Dancing Days is een toonaangevende dansschool, waarbij gekwalificeerde dansdocenten werkzaam zijn. 

Vanaf september 2017 is Charming Dancing Days van start gegaan met Charming Dancing Days Dance Academy, het opleiden van leerlingen vanaf 8 jaar richting MBO / HBO gekwalificeerde dansopleidingen. Een dans-vooropleiding naast de zelf gekozen Basis en Middelbare school. De afdelingen waaruit gekozen kunnen worden zijn: 
Technical Dance, Urban Dance & Performing Arts.
Charming - Dancing Days - Dance Academy nodigt u graag uit voor een proefles of een vrijblijvend bezoek op Skoon 27 in Oostzaan. Op de website www.charmingdancingdays.nl(link is external) kunt u meer informatie vinden over de lesvormen, lesrooster of kunt u een proefles aanvragen. 
Charming Dancing Days Dance Academy is te vinden op het industrieterrein Skoon 27 in Oostzaan. De eerste uitvalsweg na de Coentunnel. Nog geen 5 minuten van Amsterdam, en geen parkeerkosten. 
 

Studioadres:
Skoon 27 
1511 HV Oostzaan

Email administratie:
administratie@dancingdays.nl
  
Website:
www.dancingdays.nl

Abonneren op Dansschool Charming Dancing Days Dance Academy