Dance Studio Natya

Leyweg 934 - 2545 GV Den HaagDance Studio Natya

Dance Studio Natya bestaat sinds 28 juni 1983 en is een begrip. Oorspronkelijk  begonnen als een balletschool en inmiddels uitgegroeid naar een Dance Studio waar meerdere dansvormen worden gegeven.

Steeds wordt gestreeft om moderne dans stijlen te koppelen met de basic beginselen van de Jazzdance. De lessen worden verzorgd door professionels die ruime ervaring hebben en zichzelf regelmatig laten bijscholen door het volgen van workshops en stages (nationaal en internationaal). In onze school staan discipline, enthousiasme en liefde voor dans voorop. Kwaliteit en inzet van de lessen zijn van een hoog niveau.
Een serieuze instelling van de cursist wordt verwacht, maar vooral het plezier en de passie voor dans.

De dance studio richt zich op een brede doelgroep vanaf 4 jaar tot een leeftijd die het niveau van de les aan kan. Ook voor mensen die geen ervaring hebben met bewegen in de ruimste zin van het woord zijn er aparte lesuren en lesmogelijkheden.

De zaal van de studio is voorzien van een speciaal verende ROHFA balletvloer (met name bedoeld voor het voorkomen van blessures) én een spiegelwand. Er zijn (gescheiden) kleedruimtes in de studio aanwezig. Na afloop of vooraf de les kunt u aan de bar  les een verfrissing te nuttigen.

Artistiek verantwoordelijke (tevens eigenaar) van de school is Andy Metselaar-Gude. Andy heeft meer dan 25 jaar ervaring en volgt met regelmaat workshops bij diverse dansacademies (nationaal en internationaal). 

Dance Studio Natya is ambassadeur van Dans Magazine. Dans je bij deze dansschool? Dan betaal je maar € 9,99 voor een heel jaar Dans Magazine! Kijk snel verder

Abonneren op Dance Studio Natya