Dance d'Ali Groningen

Timpweg 3 - 9731 AK GroningenDance d'Ali

Heb jij passie voor dans? Wil jij méér dan gewoon lekker dansen? Voor je plezier, maar uiteindelijk misschien ook wel om zelf danser te worden. Dan is Dansschool Dance d’Alí écht iets voor jou!

Dansschool Dance d’Alí biedt een zorgvuldig op elkaar afgestemd lessenpakket aan: Klassiek ballet, Streetdance/Hiphop, Moderne dans, Jazzdance én Flamenco op verschillende niveaus. Daarnaast zijn er diverse dansstijlen voor kinderen, peuter-, kleuterballet en spitzentechniek. Deze lessen worden gegeven op onze hoofdlocatie aan de Timpweg.  Op de vrijdagmiddag kunnen kinderen in het M.F.C. De Wijert ook Ballet en Streetdance/Hiphop lessen volgen! In Groningen kun je kiezen uit meerdere dansstijlen. In Leeuwarden leer je flamencodansen.

U vindt Dance d'Alí dus op maar liefst drie verschillende locaties! Op elke locatie is er gratis parkeergelegenheid en een gezellig zitje met bar waar u eventueel iets kunt drinken.

 

Dance d'Ali Groningen is ambassadeur van Dans Magazine. Dans je bij deze dansschool? Dan betaal je maar € 9,99 voor een heel jaar Dans Magazine! Kijk snel verder

Abonneren op Dance d'Ali Groningen