Bransz Dans- en Musicalschool

Nude 38 - 6702 DM WageningenBransz Dans- en Musicalschool

Bransz bestaat dit jaar 71 jaar en biedt danslessen in diverse stijlen aan in Wageningen, Otterlo en sinds dit seizoen ook in Oosterbeek. Net als voorgaande jaren is er een mooi en divers lesrooster gemaakt vol danslessen in verschillende stijlen.

De school staat voor kwaliteit en dansplezier met docenten als ware rolmodellen. Zo zijn de meesten ook te bewonderen in verschillende theater en tv producties. Danslessen die je bij Bransz kunt volgen zijn: Jazzdance, Musical, Modern- Contemporary, Breakdance, Street Styles, Spitzen, Body-release, Dansconditie, Yoga & Pilates, Spitzen, Ouder & Kind Danslessen, Peuter Danskriebels en Kleuter Dansmix. Uiteraard is er ook veel passie voor de Klassiek Balletlessen, waar het bij Bransz mee begon.

Voor elke leeftijd zijn er passende lessen. Zo is het aanbod voor volwassenen bijna gelijk aan dat voor tieners. Dansen kan al vanaf de leeftijd van anderhalf jaar, tijdens de (Groot)Ouder en Kind Dansles. Bij Peuter Danskriebels en kleuter dansmix leren kinderen verschillende dansstijlen kennen.

Het aanbod is gevarieerd en biedt veel mogelijkheden! Zo is de Boys skills er voor jongens en meiden die vooral stoere bewegingen willen leren uit verschillende dansstijlen.

Ook voor urban dance kan je terecht bij Bransz, ‘iLL Skill Squad’ geeft breakdance lessen en ook worden er Street Styles lessen gegeven! Bij Street Styles leer je de echte technieken van HipHop, Locking, House en Popping.

De continue samenwerking tussen Bransz en iLL SkiLL Squad is het gevolg van de samensmelting van twee organisaties, met de overname van Bransz door iLL SkiLL Squad eigenaar Haico van Dijk. Hiermee heeft iLL SkiLL Squad zijn thuis gevonden bij Bransz. 

‘Waar een wil is, is een weg is’. Vanuit deze onbeperkte denkwijze begeleiden we jong en oud op niveau van waar de bewegingswensen liggen, of deze nu recreatief of zelfs professioneel zijn

Bransz is ambassadeur van Dans Magazine. Dans je bij deze dansschool? Dan betaal je maar € 9,99 voor een heel jaar Dans MagazineKijk snel verder

Abonneren op Bransz Dans- en Musicalschool