Balletstudio Giselle

Tollenaersingel 1/A - 2352 JL Leiderdorp

Balletstudio Giselle Balletstudio Giselle more than dance is gespecialiseerd in klassiek ballet voor kinderen. Balletlessen waarin discipline, passie en plezier samengaan. Onze specialiteit is de Russische Vaganova stijl. Daarnaast is er ook een mooi aanbod van jazz en modern ballet. Ook bestaat er de mogelijkheid om naast het beoefenen van amateurdans een vooropleiding te volgen voor wie later professioneel willen gaan dansen.

Wil je komen dansen bij ons dan kun je deelnemen aan een proefmaand. Dat is mogelijk na iedere basisschool vakantie mits er plaats is. Klik hier voor Ballet info en rooster. Daar vind je alle vestigingen en mogelijkheden. Er is ook een speciaal blokken programma waarin alle korte lesblokken in staan deze is op aanvraag. Wij werken met gediplomeerde docenten en hopen onze passie en expertise met jullie te mogen delen. Een mooie ervaring voor nu een een levenslange waardering voor de danskunst later.

De lessen: Wij werken in lesblokken. Tijdens deze lesblokken komen alle aspecten van ballet en dans aanbod. Techniek, muzikaliteit, expressie, improvisatie en het leren kennen van je lichamelijke mogelijkheden.

Klassiek ballet: vormt de basis voor vele hedendaagse dansvormen start daarom altijd met een klassieke basis. Het werken met kinderen vraagt om speciale aandacht zowel mentaal als fysiek, helaas hebben wij nog steeds geen beschermd beroep. Kijk daarom even verder dan de hoek van de straat en ervaar wat er het beste bij u en uw kind past.

Wij stellen een persoonlijk contact zeer op prijs, bel gerust voor passend advies. 071-5412202 of 0651932489.

Balletstudio Giselle is ambassadeur van Dans Magazine. Dans je bij deze dansschool? Dan betaal je maar €9,99 voor een heel jaar Dans MagazineKijk snel verder

Abonneren op Balletstudio Giselle